Flat Bread Tacos - Sobreros

Υλικά

  • 120γρ Rib eye
  • 30γρ BBQ sauce
  • 20γρ Τηγανιτό κρεμμύδι
  • 10γρ Ντοματίνια
  • 10γρ Κρέμα αβοκάντο
  • 20γρ Αβοκάντο σε φέτες
  • 40γρ Καπνιστός σολομός
  • 120γρ Χοιρινή πανσέτα φούρνου
  • 30γρ Cheddar sauce

Εκτέλεση

  1. Σε αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε τα sobrero
  2. Ψήνουμε στο grill το rib eye και το κόβουμε σε φέτες, συνδυάζουμε με bbq sauce, τηγανιτό κρεμμύδι και φρέσκα ντοματίνια
  3. Αλείφουμε την κρέμα αβοκάντο και στην συνέχεια προσθέτουμε το αβοκάντο σε φέτες και τον καπνιστό σολομό, γαρνίρουμε με καβουρδισμένο σουσάμι
  4. Κόβουμε την σιγομαγειρεμένη πανσέτα σε φέτες, αλείφουμε με cheddar sauce το πιτακι και γαρνίρουμε με καπνιστή πάπρικα