Υλικά
- 120γρ Rib eye
- 30γρ BBQ sauce
- 20γρ Τηγανιτό κρεμμύδι
- 10γρ Ντοματίνια
- 10γρ Κρέμα αβοκάντο
- 20γρ Αβοκάντο σε φέτες
- 40γρ Καπνιστός σολομός
- 120γρ Χοιρινή πανσέτα φούρνου
- 30γρ Cheddar sauce
Εκτέλεση
- Σε αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε τα sobrero
- Ψήνουμε στο grill το rib eye και το κόβουμε σε φέτες, συνδυάζουμε με bbq sauce, τηγανιτό κρεμμύδι και φρέσκα ντοματίνια
- Αλείφουμε την κρέμα αβοκάντο και στην συνέχεια προσθέτουμε το αβοκάντο σε φέτες και τον καπνιστό σολομό, γαρνίρουμε με καβουρδισμένο σουσάμι
- Κόβουμε την σιγομαγειρεμένη πανσέτα σε φέτες, αλείφουμε με cheddar sauce το πιτακι και γαρνίρουμε με καπνιστή πάπρικα