Υλικά
- 300γρ Φυστίκια Αιγίνης
- 100γρ Ελαιόλαδο
- 300γρ Μορταδέλα σε φέτες
- 250γρ Μοτσαρέλα burrata
Εκτέλεση
- Σε ένα μίξερ προσθέτουμε τα φυστικια και το ελαιόλαδο και τα χτυπάμε μέχρι να γίνει μια κρέμα
- Κόβουμε την Focaccia οριζόντια και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 10 λεπτά
- Αλείφουμε την βάση της Focaccia με την κρέμα φυστικιού
- Προσθέτουμε την μορταδέλα σε φέτες
- Λιώνουμε την burrata και την προσθέτουμε και αυτήν
- Σκεπάζουμε και κόβουμε σε κομμάτια