Focaccia Tower

Υλικά

  • 100γρ Πέστο ρόκας
  • 150γρ Προσούτο
  • 220γρ Μοτσαρέλα
  • 30γρ Φύτρες αρακά

Εκτέλεση

  1. Ζεσταίνουμε την focaccia στους 180 βαθμούς για 10 λεπτά περίπου και την κόβουμε οριζόντια 
  2. Αλείφουμε με πέστο ρόκας την βάση
  3. Προσθέτουμε την μοτσαρέλα κομμένη σε φέτες
  4. Προσθέτουμε το προσούτο 
  5. Τέλος προσθέτουμε τις φύτρες αρακά και σκεπάζουμε με το πάνω μέρος της focaccia
  6. Κόβουμε σε τετράγωνα κομμάτια